Телефон: 097 93 77 000
Время работы ежедневно с 7:55 до 20:05

Dr. Hedison Royal Goat Milk

Цена 1550 грн

Dr. Hedison Royal Goat Milk

Крем лінії Royal Goat Milk на козячому молоці преміум-класу Dr. Hedison.

Відкриття 2015 року в Південній Кореї - Лінія від Dr. Hedison з екстрактом козячого молока і потужним складом інгредієнтів, що омолоджують. Косметика цієї лінії призначена для шкіри 25+ та ефективним віковим доглядом на ранніх стадіях.

Основні інгредієнти крему Dr. Hedison Royal Goat Milk Cream:

Екстракт козячого молока (Goat Milk Extract) - козяче молоко містить велике B-казеїну та селену, що служить ефективним захистом шкіри від зовнішніх подразнень. Козяче молоко вважається еліксиром довголіття та ліками від усіляких хвороб. Молоко містить понад 200 біологічно активних речовин: амінокислоти, жирні кислоти, лактозу, мінеральні речовини, вітаміни та ферменти. За всіх часів молоко застосовували в медичних та косметичних цілях. Цілющі властивості козячого молока були відзначені ще в давнину. Сучасні вчені відзначають, що козяче молоко сприяє відновленню природного колагену шкіри, стимулює процеси обміну та робить шкіру пружною та еластичною. Завдяки амінокислотам, верхній шар відмерлих клітин видаляється, уповільнюється процес вікових змін шкіри. Лактоферменти, що входять до складу молока, чудово зволожують шкіру. Температура плавлення жирів, що містяться в козячому молоці, нижче 37 ° С, тобто наближена до температури людського тіла. Завдяки цьому поживні речовини козячого молока можуть легко проникнути в глибокі шари шкіри, внаслідок чого шкіра насичується вітаміном групи В декспантенолом (нормалізує клітинний метаболізм та збільшує міцність волокон колагену) та рибофлавіном (вітамін В2, необхідний для здоров'я шкіри). Освітлюються пігментні плями, шкіра набуває рівномірного відтінку.

Екстракт козячого молока створений для передачі всіх корисних речовин молока трансдермально до шкіри.

Ніацин – це відбілюючий функціональний інгредієнт, який є водорозчинним комплексом вітаміну В та є важливим фактором у нашому організмі.

Похідне нікотинової кислоти (вітаміну В3), ніацин є потужним регулятором клітинного метаболізму, тобто інгредієнтом, що покращує взаємодію клітинних органел, що дуже корисно для старіючої шкіри. Ніацин, що міститься в косметиці, як було показано в дослідженнях, здатний збільшити синтез керамідів і вільних жирних кислот у поверхневому шарі шкіри, запобігти втраті вологи, а також стимулювати мікроциркуляцію в дермі. При використанні у складі засобів для догляду за шкірою, ніацин покращує зовнішній вигляд сухої або пошкодженої шкіри, зменшуючи лущення, а також відновлюючи її однорідність, цілісність.

Як антиоксидант, нікотинова кислота захищає шкіру від впливу сонця, а ДНК клітин – від пошкодження ультрафіолетом. Також компонент може покращити еластичність шкіри, підвищивши її бар'єрну функцію. Переваги нікотинаміду на цьому не закінчуються: ніацин – це відмінний інгредієнт для тих, хто бореться зі зморшками та запаленнями на шкірі. Цей компонент може виправити навіть нерівний тон шкіри і пом'якшити шрами постакне і червоні сліди після пошкоджень, відомі як запальні гіперпігментації. Похідне вітаміну B3 допомагає буквально стерти сліди гіпопігментацій на шкірі, відродити здоровий тонус шкіри та покращити текстуру.

Ще у складі амінокислота, яка формується у клітинах, шляхом метаболічної клітинної енергії. Це один із найпрогресивніших інгредієнтів нового покоління. У той час як вітамін С та Ретинол, відомі інгредієнти у боротьбі проти зморшок, значно слабшають під впливом світла та тепла.

Овочевий сквален з оливок

Властивості сквалана, що застосовуються у косметиці:

Молекули сквалана легко вбудовуються в ліпідний шар шкіри та зміцнюють його, перешкоджаючи випару вологи.

Розгладжуюча. Сквалан підвищує еластичність шкіри, прискорює її регенерацію, сприяє розгладжуванню дрібних зморшок, стимулює антиоксидантні процеси.

Пом'якшувальна. За рахунок природної спорідненості зі складом шкірного жиру молекули сквалена глибоко вбираються в шкіру, проносячи туди вологу та корисні речовини, полегшують стан пересушеної та дуже чутливої ​​шкіри, позбавляють її від лущення.

Протизапальна. Сквалан посилює клітинний імунітет, стимулює вироблення антитіл, що борються з бактеріями, має протигрибкову дію.

Загоювальна. Сквалан інтенсивно відновлює роговий шар шкіри, стимулює клітинний ріст, сприяє глибокому проникненню в шкіру вітамінів та мікроелементів.

Фіксуюча. Сквалан здатний регулювати дифузію речовин та впливає на однорідний розподіл пігментів у косметиці, зберігаючи стійкість кольору.

Керамід (Ceramide)

Він складається із 50% ліпідів, які підтримують епідерміс шкіри.

Кераміди або цераміди (Ceramides) – воскоподібні речовини ліпідної природи, компонент бар'єрного шару шкіри. Основне джерело їх отримання – соєва олія.

Вони є основним структурним елементом гідроліпідного шару шкіри, необхідного для захисту від агресивних зовнішніх факторів та профілактики втрати вологи.

Одна з основних функцій керамідів – будівельна, вони заповнюють міжклітинний простір. При нестачі чи поганій якості керамідів цілісність природного щита шкіри порушиться.

Об'єм 50 мл

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары